Projektledelse

Program- og projektledelse

Leder du efter en erfaren program – eller projektleder, der fagligt er velfunderet i forskellige projektledelsesmetoder og tilgange til håndtering af projektets forskellige faser?

Min brede vifte af erfaring gennem mere end 30+ projekter samt kontinuerlige efteruddannelse gør mig i stand til at lede jeres projekter hvad enten det er gennem traditionelle projektledelsesmetoder eller ved at benytte agile rammeværktøjer

Jeg er certificeret i forskellige projektledelsesmetoder som f.eks. Prince 2 samt flere agile rammeværktøjer som SAFe & Agil Projektledelse (Plan A).

Jeg tilpasser program- og projektledelse til jeres valgte metoder og værktøjer. Alternativt bliver vi sammen enige om hvilke metoder og værktøjer der vil virke i din virksomhed til at styre et givent projekt.

Agil projektledelse

Verden er foranderlig. Hverken organisationer, samfundet eller medarbejdere står stille, men er derimod altid under udvikling. For at sikre din virksomheds udvikling i den rigtige retning, er det derfor en god ide at investere i agil projektledelse.

Ved større projekter kan der sagtens gå år fra projektkravene er sat, til det endelige projekt er leveret. Der kan derfor nå at ske mange ændringer i både organisationen selv og omgivelserne omkring dem. Princippet omkring agile projekter anerkender denne foranderlighed og er derfor en bedre og mere effektiv måde at gennemføre projekter på.

Jeg er certificeret i at gennemføre Agile transformationer i virksomheder og kan derfor hjælpe jeres virksomhed med at ændre jeres måde at arbejde på. Det er en forandring der tager tid, men er virksomheden klar til at ændre måden at arbejde på, er det en god investering at gennemføre.